Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[DOWNLOAD] "TĂ€nk dig frisk" by Joseph Dispenza # Book PDF Kindle ePub Free

TĂ€nk dig frisk

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: TĂ€nk dig frisk
  • Author : Joseph Dispenza
  • Release Date : January 24, 2015
  • Genre: Philosophy,Books,Nonfiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 8916 KB

Description

Placeboeffekten - vÄr respons pÄ övertygelsen att vi intagit nÄgot som kommer att göra oss friska - har studerats lÀnge inom medicinen som ett mystiskt fenomen. I den hÀr boken hjÀlper författaren oss ut ur den begrÀnsning det innebÀr att se detta som en avvikelse. Joe Dispenza ger oss ostridiga skÀl att anamma en ny övertygelse: att placeboeffekten verkligen Àr nÄgot vi sjÀlva kan Ästadkomma, och att vi pÄ detta sÀtt kan ge oss sjÀlva möjlighet till lÀkning, helande och ett lÄngt liv. HÀr krossas myten att vÄr hÀlsa ligger utanför vÄr egen kontroll. Medvetandet och vÄr instÀllning och övertygelse spelar en stor roll för om vi lyckas eller misslyckas med allt vi gör, frÄn relationer och karriÀr till vÄrt övergripande vÀlmÄende. TÀnk dig frisk erbjuder lÀttförstÄeliga förklaringar till hur vÄra frÀmsta resurser fungerar och ger praktiska verktyg som hjÀlper oss att optimera vÄra tankar. Joe Dispenza har ett sÀtt att förmedla komplicerade tankegÄngar som gör att alla kan förstÄ och ha nytta av dem.
Joseph Dispenza Ă€r kiropraktor, lĂ€rare och forskare inom neurovetenskap och kvantfysik. Han medverkade i den uppmĂ€rksammade filmen ”What the bleep do we know?”. Som lĂ€rare och förelĂ€sare har han talat i över tjugosex lĂ€nder, pĂ„ sex kontinenter, om hur man kan pĂ„verka hjĂ€rnan och trĂ€na om kroppen för bestĂ„ende förĂ€ndringar. Som forskare undersöker han spontana tillfrisknanden, effekterna av meditation och hur mĂ€nniskor kan lĂ€ka sig sjĂ€lva. Joe Dispenza bor med sin familj pĂ„ en ranch utanför Seattle i USA. NĂ€r han inte förelĂ€ser eller skriver tar han emot patienter pĂ„ sin mottagningnĂ€ra Olympia i Washington.
LĂ€s mer pĂ„: drjoedispenza.com © Marc
Ur bokens förord, skrivet av Dawson Church ”Precis som de flesta av hans beundrare ser jag fram emot Joe Dispenzas provokativa idĂ©er med förvĂ€ntan. Han kombinerar pĂ„litliga, vetenskapliga forskningsresultat med stimulerande insikter och vidgar dĂ€rmed horisonten för vad som Ă€r möjligt genom att tĂ€nja pĂ„ det vi vet. Han tar vetenskapen pĂ„ större allvar Ă€n de flesta andra vetenskapsmĂ€n och kvinnor, och i den hĂ€r fascinerande boken drar han logiska slutsatser utifrĂ„n de nyaste upptĂ€ckterna inom epigenetik, neuroplastik och psykoneuroimmunologi. Och slutsatsen Ă€r spĂ€nnande: Du, och alla andra mĂ€nniskor, skapar din hjĂ€rna och kropp genom de tankar du tĂ€nker, de kĂ€nslor du kĂ€nner, de avsikter du har och de transcendentala tillstĂ„nd du upplever. Boken bjuder in dig att med hjĂ€lp av den hĂ€r kunskapen skapa en ny kropp och ett nytt liv.”


Download Ebook "TĂ€nk dig frisk" PDF ePub Kindle